اگر نیاز به مطالب کامل تری در این خصوص دارید، از شما دعوت می کنیم مقاله کامل پمپ پیستونی را با کلیک روی آن مطالعه فرمایید.
پمپ کارواش چیست و چگونه کار میکند؟
همانطور که پیداست،پمپ خاصی است که برای محیط هایی نیاز به شست و شوی ماشین های سبک و سنگین و…می باشد، بیشتر استفاده میشود و البته کاربرد های صنعتی دیگری نیز دارد و در حال حاضر استفاده زیادی از آن میشود. کسانی که در فروش پمپ کارواش هستند آن را به پمپ پیستونی میشناسند. اگر بخواهیم اصلاح تخصصی تر این پمپ را بگوییم، درواقع پمپ پیستونی کارواش است و این یک کلمه عامیانه در بین مردم به این شکل جا افتاده است.
پمپ پیستونی کارواش چیست؟
کار اول و آخر تمامی پمپ ها این است که سیال مورد نظر که واردشان می شود را به یک سرعت مشخص و برنامه ریزی به سمت خروجی هدایت کنند، حالا سرعت خروجی این سیال هر پمپی با پمپ دیگری فرق دارد، اکنون به معرفی دقیق تر پمپ کارواش میپردازیم. کاربرد پمپ های کارواش یا پمپ های پیستونی همانطور که میدانید انتقال سیال با سرعت بسیار بالا است. نحوه انتقال سیال در این نوع پمپ ها به این صورت است که، پیستون موجود در سیلندر این نوع پمپ ها با حرکات رفت و برگشی که دارد،سبب عمل مکش و پمپاژ سریع سیال می شود،روش عملکرد سیلندر های این نوع پمپ ها بیشتربه واسطه یک مکانیزم چرخشی عمل می کند که این مکانیزم چرخشی سبب حکات رفت و برگشت پیستون در سیلندر می شود.
شاید برایتان سوال باشد که توانایی این پیستون ها در انتقال دادن سیال هایی مثل آب برای پمپ کارواش در چه حد فشار می تواند باشد؟! باید خدمتتان عرضم کنم پمپ های کارواشی توانایی انتقالات سیالات با فشاری بین صد تا هزار بار را دارد که به خودی خود یک فشار بسیار زیاد و همین طور رقم بالایی است!
100درصد پمپ پیستونی کارواش تولید شده در جهان، دارای جنس های از جمله برنجی یا آلومنیومی می باشند که در هنگام خرید باید مواظب باشد جنس فلز نامرغوب را جای فلز های برنجی یا آلومنیومی نفروشند.حال که به طور کامل توضیح دادیم که پمپ کارواش چیست و نحوه کارکرد را برای شما بیان کردیم،می پردازیم به موضوع بعدی این مقاله،یعنی ساختار آن!
ساختار پمپ کارواش
همانطور که در شروع این مقاله گفته شد،درست است که تمامی پمپ ها تنها هدفی که دارند انتقال سیالات مورد نظرشان است،ولی فقط در این زمنیه با یک دیگر شبیه بوده یا به عبارتی هم خانواده هستند ولی در موضوعاتی دیگر مثل اجزای تشکیل دهنده پمپ مورد نظر یا نحوه عملکرد و فعالیت یک پمپ،دارای تفاوت های کم تا بسیار زیاد هستیم و عملا این دو موضوع در پمپ ها بهخصوص پمپ کارواش هیچ وقت به یک دیگر شبیه نمی باشند! اجزای تشکیل دهنده پمپ کارواش چیست؟!
پیستون | سیلندر | صفحه زاویه گیر |
محور محرک | کنترل کننده پیستون | مجاری انتقال |
انواع پمپ کارواش
برای معرفی بهتر انواع پمپ های پیستونی کارواش ،باید در درجه اول،آنها را از نظر عملکرد معرفی کنیم.برخی از آنها از تعدادی پیستون تشکیل شده اند که این پیستون ها به یک بلوک سیلندر استوانه ایی متصل هستند که این اتصال سبب می شود سیلندر در جهت مشابه و به صورت محوری حرکت کنند.نحوه حرکت سیلندرها به این صورت است که بلوک سیلندر ها به واسطه شافتی که با سیلندر ها هم تزار است سبب حرکت آن می شود.
برخی دیگر از پمپ پیستونی کارواش نیز از نظر عملکرد یا ظاهری، شبیه به پره های یک چرخ می باشد که به یک صفحه استوانه ایی شکل متصل است. نحوه عملکرد این نوع پمپ به این صورت است که،نحوه حرکت هر پیستون به وسیله یک شافت موجود در خارج از مرکز ایجاد شده است و هنگامی که فضای پیستون های پمپاژ شده از سمت داخل پیستون و از سمت یک شافت تو خالی پر شده و سیال مورد نظر منتقل می شود.
معرفی مدل های پمپ کارواش
- پمپ کارواش خانگی(دارای قدرت تخلیه با فشار 70تا 170بار)
- پمپ کارواش صنعتی (دارای قدرت تخلیه تا فشار 200)
اطلاعات تماس:
تهران، لاله زار جنوبی، پاساژ اتحادیه، طبقه زیر همکف، پلاک ۳
۰۲۱-۳۳۵۳۰۳۴۲
۰۲۱-۳۳۵۳۰۳۶۲
۰۲۱-۴۰۳۳۰۲۱۲
۰۲۱-۴۰۳۳۰۲۱۴
info@hydro-part.com